Literatură Aplicată


Construirea unui text creativ a devenit o adevărată provocare în ultima vreme! MediaText vine cu o propunere simplă și eficientă de a crește valoarea brandului, a site-ului sau chiar și a unei idei. Știm să transformăm ideile și imaginile în literatură, motiv pentru care aplicăm literatura în aproape orice domeniu de activitate.

 

GHOST WRITING

Scrierea de carte – romane, cărți educative, beletristică, etc.

Biografii / memorii / Istoric de familie – dacă doriți să lăsați generațiilor viitoare un reper, o identitate a familiei dumneavoastră, noi putem să adunăm toată informația, să realizăm interviuri, să construim povestea familiei.

Articole – pentru cei care nu au timp: externalizare, externalizare, externalizare.

Notă: O realitate în situația cedării drepturilor de autor este lipsa unui portofoliu. Există o clauză de confidenţialitate care nu ne permite să oferim detalii

 

COPYWRITING

Textul unui site – cuvinte cheie, optimizare pentru indexare Google. Texte originale și gândite plastic, bombastic sau pragmatic.

Texte pentru bloguri, articole, reclame, prezentări video – originalitatea este ceea ce caută astăzi algoritmul Google și noi putem să îi răspundem pe măsură.

Descriere de produse – vă ajutăm cu textele pentru site-ul de e-commerce. Sunt esențiale, vitale chiar!

 

PROFIL COMPANIE

E-mail-uri, newsletter-uri – imaginea companiei dumneavoastră este esențială. Gramatica limbii române este dificilă. Noi recunoaștem, voi?

Prezentări, descrierea companiei – Oferim consultanță de specialitate. Realizăm textele de care aveți nevoie – orice texte

Identitatea textuală – Existența unei identități vizuale face necesară identificarea sau realizarea unei identități textuale. Literatura Aplicată este utilizată pentru a realiza un profil de companie atrăgător, interactiv, ingenios și creativ.

 

SCENARII

Creativitatea scriitoricească trebuie să fie exploatată, motiv pentru care, ne-am îndreptat atenţia şi înspre industria cinematografică. Astfel, participarea la realizarea unei producţii cinematografice sau a unei piese de teatru ar fi o frumoasă realizare.
Scenarii de film
Scenarii de teatru
Scenarii pentru seriale
Scenarii pentru operă

 

VERIFICARE TEXTE

Uneori nu mai reuşiţi să observaţi greşelile pentru că fiind scrierea proprie, chiar și la a treia recitire a textului unele construcţii literare vi se pot părea perfect normale. La fel se poate întâmpla şi în cazul unor articole sau în cazul prezentărilor pentru companii, a e-mail-urilor.
Serviciul de
 verificare texte (proofreading) vă scuteşte de muncă şi de ce nu, de gurile criticilor.

 

E-BOOK

Putem să scriem e-book-uri plecând de la ideea pe care o aveți. Putem să scriem e-book-uri devoltând un articol deja existent. Putem să scriem e-book-uri pe un anumit domeniu. Cazuistica este stufoasă, iar scrierea unui e-book este din ce în ce mai practică.